Openingsuren: maandag tot vrijdag: 9u - 13u en 14u - 18u30 / zaterdag: 10u - 13u (uitgezonderd juli en augustus)

 

       

Welkom bij Van Houdt Medical te Antwerpen

 

Van Houdt Medical in Antwerpen is gespecialiseerd in de inrichting van medische kabinetten en artikelen voor algemene geneeskunde, verbanden en EHBO-materiaal. Onze medische apparaten, instrumenten en toestellen zijn vooral bestemd voor algemene geneeskunde, ziekenhuizen, thuisverpleging en industrie. Al onze artikelen zijn tevens beschikbaar voor particulieren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de medische en paramedische sector staan wij garant voor de nodige productkennis en klantenservice. Bezoek onze makkelijk bereikbare winkel met ruime toonzalen en magazijnen. Parking ter plaatse beschikbaar voor ons cliënteel.

Naast de inrichting van medische kabinetten kunt u ook bij Van Houdt Medical terecht voor medische artikelen, medisch meubilair, medische apparaten, instrumenten en artikelen voor algemene geneeskunde. Diagnostic disposable artikelen, allerhande instrumentarium en pedicure, medische toestellen, meubilair, ziekenzorg, zuurstof en toebehoren...het zijn maar enkele van de producten en diensten die wij u kunnen aanbieden.

 

Aarzel niet ons te contacteren voor de inrichting van uw medische kabinetten. Neem ook alvast een kijkje op onze website voor meer info en een volledig productoverzicht.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Van Houdt Medical in Antwerpen: medische artikelen voor algemene geneeskunde